Welbeck till Preston

Danny Welbeck har lånats ut till Preston för resten av säsongen. Preston tränas numera av Sir Alex son Darren Ferguson, därmed lånar alltså sonen från fadern.
Welbeck har deltagit i 11 matcher den här säsongen och gjort 2 mål, båda i Carling Cup. Sammanlagt har han gjort 24 matcher och 5 mål i United’s tröja. I Preston kommer han bära tröja nummer 18 och han är spelklar redan till morgondagens match mot Peterborough.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS