Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslagskollen

En hel drös Unitedspelare riskerade skador när de deltog i meningslösa landskamper under tisdagen och onsdagen.

Wes Brown startade som högerback och Wayne Rooney (utbytt efter 86 minuter) började på topp när England vann med 3-1 mot Egypten. Michael Carrick fick hoppa in i halvtid. Foster, Neville, Ferdinand, Hargreaves, Scholes och Owen fanns av olika anledningar inte med i den engelska truppen.

Patrice Evra spelade hela matchen när Frankrike förlorade med 2-0 hemma mot Spanien. Kapten Darren Fletcher spelade 83 minuter och svarade för den matchvinnande assisten när Skottland vann med 1-0 mot Tjeckien. Corry Evans spelade andra halvlek när Nordirland förlorade med 1-0 i Albanien och fick stora lovord av förbundskapten Nigel Worthington, Corrys bror Jonny lämnade återbud p.g.a. skada. Darron Gibson fick hoppa in efter 56 minuter när Irland förlorade med 2-0 hemma mot Brasilien.

Tomasz Kuszczaks Polen vann med 2-0 hemma mot Dimitar Berbatovs Bulgarien. Park Ji-Sung spelade hela matchen när Sydkorea vann med 2-0 mot Elfenbenskusten på Loftus Road. Nani spelade 62 minuter när Portugal hemmabesegrade Kina med 2-0. Mame Biram Diouf satt på bänken hela matchen när Senegal vann med 2-0 i Grekland. Till sist gjorde mannen som inte existerar, Zoran Tosic (inbytt efter 53 minuter), ett mål och en assist när Serbien bortabesegrade Algeriet med 3-0. Vidic var inte med i Serbiens trupp.

Chris Smalling (utbytt efter 74 minuter) och Tom Cleverley (utbytt efter 87 minuter) spelade båda från start när Englands U21-landslag förlorade på hemmaplan mot Grekland i en kvalmatch. Welbeck var inte med i den engelska truppen. I Englands U19-landslag spelade Reece Brown (Wes yngre bror) den andra halvleken när engelsmännen spelade 1-1 i Holland. Det var dock ingen rolig kväll för Brown som gjorde Hollands kvitteringsmål när några minuter återstod av matchen.

Nordirlands U21-landslag vann enkelt i San Marino med 3-0 efter två mål av Oliver Norwood, som spelade hela matchen. Corry Evans spelade den första halvleken medan Conor Devlin satt på bänken hela matchen.

Joshua King spelade 75 minuter när Norges U19-landslag spelade 1-1 i Slovakien. Etzaz Hussain spelade hela matchen när Norges U17-landslag förlorade med 4-3 mot Nordirland.