Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

MUSS-träff i Örebro 21/3

MUSS lokalavdelning i Örebro arrangerar en informell supporterträff i samband med matchen mot Liverpool söndagen den 21 mars.

Plats för träffen är puben Pitcher’s och vi bokar bord från 13.30 – dvs. en timme innan avspark men det går bra att komma tidigare eller senare. Det blir inga särskilda arrangemang i samband med träffen. Vi träffas, diskuterar United med nya och gamla bekanta och ser sedan matchen mellan United och Liverpool där vi, förhoppningsvis, hejar fram United till en efterlängtad revansch!

Anmälan till mikael.osterdahl@gmail.com senast onsdag den 17 mars – så att vi kan boka bord i tid. Träffen är naturligtvis gratis (eventuell mat och dryck betalar man förstås för själv).

MUSS-gänget hittar ni genom att leta efter mitt skägg (alternativt fråga i baren). Vi är mycket trevliga och lovar att det blir roligt. Så kom igen nu alla United i Örebro!

Väl mött önskar Eric (också känd som Cideric), Jonny (också känd som Vinylmannen), Micke och Patrick från MUSS Örebro!

Om någon annan lokalavdelning vill genomföra en liknande träff, till vilken match som helst, är det fritt fram att maila sverige@united.no så lägger vi upp en notis på hemsidan. MUSS vill med detta stärka gemenskapen bland Unitedsupportrar i Sverige.