Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Giggs tillbaka mot Pool

Ryan Giggs är tillbaka om en vecka. Han missar definitivt helgens match mot Fulham, men han ska vara helt frisk från armfrakturen i tid för avsparken mot Liverpool nästa helg. Giggs har varit borta från spel sedan matchen mot Aston Villa den 10:e februari.

Giggsy ådrog sig en armfraktur i en olycksalig krock med Aston Villas mittfältare Steve Sidwell. Det var i 1-1 matchen på Villa Park den 10:e februari. Idag byter han till ett tunnare gips och är definitivt avskriven från matchen mot Fulham i helgen, men skadan förväntas vara läkt till nästa match, den mycket viktiga – mot Liverpool, hemma på Old Trafford.

Efter matchen mot Milan rapporteras hela truppen ha klarat sig från skador. Om Owen Hargreaves rapporterades det först att han var klar för spel i torsdagens reservmatchen mot City, men han kom inte till start. Den officiella förklaringen är att han bokats ett besök hos en specialistläkare, och att han därför inte kunde spela samma dag. Nu ska han istället spela med reserverna nästa torsdag, mot Burnley.

De Laet borta några veckor
Helt oskadda klarade sig dock inte reserverna. Richie De Laet föll illa i en duell, skadade benet och tvingades bäras ut på bår. Belgaren kommer att missa några veckor, men kunde efter matchen på egen hand lämna arenan på kryckor. Det kommer troligtvis en uppdatering om hans hälsostatus inom ett par dagar.