Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Snart sommar – Milner först ut

I England älskar man tabloidernas baksidor och United tillhör ofta dem som cirkulerar på dessa. Nu när nätet finns tillgängligt för jordens befolkning, i alla fall för oss i-lands-människor, så har rykten, spekulationer och annat kring övergångar nåt en helt ny nivå. Givetvis följer vi med i strömmen.

Det som gäller nu är att James Milner, ni vet killen med de stora låren som var ruggigt duktig på Ullevi förra året, lär vara aktuellt för United. Milner som spelar för Villa för tillfället har sedan sin unga debut vart en stor talang. United som, i alla fall i jämförelse med övriga toppklubbar, gillar just unga talangar från de brittiska öarna är i stort behov av förstärkning.

Milner är just nu på gång att skriva på ett nytt kontrakt med Villa, om nu han inte skulle bli såld istället. Prislappen ryktas ligga kring cirka 150 miljoner svenska riksdaler. Ett överkomligt pris må jag säga. Dock lär det inte vara slutgiltligt pris.