United mästare i reservligan!

United blev ikväll klara mästare i reservligan utan att behöva spela då Everton slog lokalkonkurrenten Liverpool med 1-0.

United vinner Premier Reserve League North för första gången sedan 2006. Det kommer att bli en playoff-final mot laget från södra ligan, som är Aston Villa som vinner serien för tredje året i rad. Matchen kommer att spelas på Old Trafford, när den ska spelas är dock inte bestämt ännu.

Innan det ska United spela två matcher till i ligan mot Wigan och Burnley, men nu på torsdag väntar närmast Manchester city i Manchester Senior Cups semifinal, vinnaren där ställs mot Bolton i final.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS