Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Världens rikaste enligt Forbes

Då var Forbes ute med sin lista igen. Real Madrid brukar toppa den, men nu toppar återigen Manchester United. Resultatet beräknas på intäkterna från reklam, sponsorer, biljettintäkter och souvenirer.

Givetvis så kom Real Madrid tvåa och på en tredje plats kom Wengers pojkar, steget före allas gullepojkar Barcelona. Övrigt intressant att notera är att Newcastle kvalade in på topp tjugo-listan trots sin sejour i Championship.

Forbes analytiker pekar på att det fortfarande är en bra investering att satsa på fotbolls-lagen i toppen och att detta är goda nyheter för alla investerare. Något alla vi i gulgrönahalsdukar knappast kan se som goda nyheter. Ack!

Listan i siffror (miljarder svenska kronor)

1. Man Utd – 1.9
2. Kungens Smör – 1.32
3. Wängärs pojkar – 1.18
4. Zlatan och de sju dvärgarna – N/A