Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför Sunderland – Man Utd

Dagens match är så att säga en i raden av måstematcher. En seger och hjälp från Pool´s sida och utgångsläget inför sista omgången ser mycket bra ut! Förra helgens segermatch mot Spurs visar att det kommer att spelas om att ändå in på slutet. Den djävulska ”never say never” attityden präglade segermatchen efter att man nästan tappat matchen, för att sedan komma tillbaka och avsluta på ett storslaget sett. Till matchen på söndag kommer denna attityd behövas, då laget reser norr ut till en tuff batalj på Stadium of Light.

Sunderland
The Cats började säsongen på ett lysande sätt, för att spela sämre några månader och blanda sig i bottenstriden. På senare tid har man dock höjt sig och säkrade nytt kontrakt förra omgången. Gratulerar till detta! Den särskilde målskytten Darren Bent öser för tillfället in mål och ryktas bland annat vara på G till Manchester (inte lillebror då utan Storebror såklart!). I hemmalaget är Cattermole och McCartney tveksamma till start. Mensah och Andy Reid missar matchen till 100%. Undertecknade tror på att Steve Bruce ställer upp med följande 11 spelare:

Gordon
Bardsley-Ferdinand-Turner-Richardson
Malbranque-Cana-Tainio-Edwards
Bent-Jones

Håll ögonen på…Darren Bent: Gör sin bästa säsong i karriären och har öst in mål! Vi hoppas att krutet är blöt idag.

Man Utd
Glada nyheter från brittska öarna säger att Rooney är kvitt sina ljumskproblem och kommer med största sannolikhet vara medverkande. Även Rio och Neville är tveksamma till start. Definitivt borta från matchen är Welbeck, Owen och Anderson, alla missar resten av säsongen. Med tanke på skadeläget och om de tveksamma spelarna kan vara med tror jag på följande startelva:

VDS
Neville-Ferdinand-Vidic-Evra
Valencia-Fletcher-Scholes-Nani
Berbatov-Rooney

Håll ögonen på…. Nani: Stekhet i senaste matchen mot Spurs och fick kröna sin insats med ett underbart fotbollsmål.

Mitt tips: Sunderland – Man United 1-3 (Bent-Rooney 2, Fletcher)

Matchen sänds på Canal+ sport 1 med start 17.00

City are a massive club