David Gray till Preston

Den unge skotten får föga oväntat inget nytt kontrakt av United och går därmed på fri transfer till Preston North End.

Den 22 årige David Gray är primärt en ytterback men kan även spela på yttermittfältet. Han har tidigare gjort en match i Uniteds A-lag och den kom i Carling Cup-mötet mot Crewe Alexandra säsongen 2006/2007. Gray har de senaste säsongerna varit utlånad till en del olika klubbar, där den senaste i raden var Plymouth i The Championship.

MUSS önskar David Gray lycka till i sin nya klubb.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS