Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

King och Diouf utlånade

Lånen duggar tätt nu för ungdomarna i United. Joshua King gör Matt James sällskap i Preston medan Mame Biram Diouf går till Blackburn. Danny Welbeck ser ut att gå på lån till Sunderland, men där är inget bekräftat ännu.

Den blott 18 årige norrmannen Joshua King gör sitt första låneframträdande när han gör lagkamraten Matt James sällskap i Preston North End. King är en stor, stark och snabb striker som representerat Norge på alla U-nivåer men som ännu väntar på att få debutera i A-landslaget. King har även debuterat för United, blott 17 år gammal mot Wolverhampton i Carling Cup ifjol. Lånet sträcker sig till mitten av november.

Mame Biram Diouf, som gjorde ett mål på sex framträdanden i United ifjol, går även han på lån. Det blir dock Premier League och Blackburn Rovers för honom där han kommer att spela säsongen ut.