Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Glöm ej!!! MUSS supporterträff – vinn MUSS-resa!

MUSS arrangerar en supporterträff i Göteborg lördagen den 28 augusti (i samband med Premier League-matchen mot West Ham). Deltagare på träffen har chansen att vinna en MUSS-resa samt. andra fina priser!

Platsen är Plain Kitchen ( Risåsgatan 8 ) i Göteborg, 18.00 samlas vi där utanför. Kostnad 50 kr (betalas på plats), då ingår 5 resultatlotter till matchen United-West Ham (som vi ser på teve) – vinnaren får ett MUSS resepaket (matchbiljett och tre nätters boende på vandrarhem ingår, uppgradering till hotell möjlig till självkostnadspris – flyg ingår inte) till valfri match under säsongen (gäller för de matcher MUSS arrangerar resor till, där det fortfarande finns platser lediga). Obs! Det är krav på medlemskap i MUSCSB för att delta på en MUSS-resa.
Medlemskap i MUSCSB kan lösas på plats! Vi kommer även att sälja snygga MUSS-souvenirer.

Innan matchen träffas vi (de som vill förstås) utanför Liseberg kl. 13.00, där vi går in för att utse en MUSS-mästare i 5-kamp. MUSS-priser till vinnaren! (Om någon i MUSS styrelse vinner går priset till tvåan.) Efter detta får vi se vad klockan blir, vi går alla gemensamt till Plain Kitchen, samling utanför entrén till Liseberg 17.30 för detta..

Anmälan senast den 23 augusti till Bertil ”Berra” Andersson på mail berra.andersson@ebox.tninet.se eller telefon 031-823029. (Anmälan är inte obligatorisk men nödvändig för att vi ska kunna boka bord och få en hum om hur många som kommer, om du inte anmäler dig kan vi inte garantera att du får plats.)

Önskas boende i Göteborg så kan vi rekommendera följande sida:
www.sgsveckobostader.se.

Väl mött önskar MUSS styrelse