Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Regerande ligacupmästarna möter Scunthorpe i tredje omgången

Lottningen av tredje omgången i Carling Cup är avgjord. För Uniteds del innebär det resa till Glanford Park för möte mot Scunthorpe United. Det är första gången som de regerande ligacupmästarna spelar mot championship-laget från North Lincolnshire på Englands östkust.

Manchester United är regerande titelförsvarare efter vinsten med 2-1 över Aston Villa på Wembley i februari förra säsongen, en final som avgjordes genom mål av Owen (12) och Rooney (74). United nådde dit efter att i tur och ordning ha besegrat Wolverhampton (1-0), Barnsley (2-0), Tottenham (2-0) samt i semifinalen via ett dubbelmöte mot Carlos Teves Manchester City (4-3 efter de två spelade matcherna, 3-1 hemma och 1-2 borta)

Tredje rundan spelas tisdagen den 21 september.

Lottningen i sin helhet:
Brentford – Everton
Portsmouth – Leicester
Stoke – Fulham
Chelsea – Newcastle
Aston Villa – Blackburn
Tottenham – Arsenal
Millwall – Ipswich
Wolves – Notts County
Burnley – Bolton
Birmingham – MK Dons
Liverpool – Northampton Town
Scunthorpe – Manchester United
West Brom – Man City
Sunderland – West Ham
Peterborough – Swansea
Wigan – Preston