Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Massor av lån *uppdaterad*

Eftersom reserverna har ett långt uppehåll i sin serie så passar United på att låna ut några av reservspelarna.

Målvakten Conor Devlin går till Hartlepool United i en månad och det är tänkt att han ska vara backup. Förhoppningsvis blir han mer än så.

Nick Ajose har gått till Bury och lånet där är också på en månad, precis samma gäller för Oliver Gill och Reece Brown som gått till Bradford samt Ritchie De Laet som gått till Sheffield United. Som om det inte vore nog med det så har Oliver Norwood gjort James Chester sällskap i Carlisle United.

* Nu har även Scott Wootton gett sig i väg på lån. Mittbacken kommer att spela för Tranmere den kommande månaden. Fler lån kan komma inom de närmsta dagarna, klart är iallafall att hela 15 stycken spelare är ute på lån runt om i landet just nu.