Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Ritchie De Laet till Preston på lån

Ritchie De Laet gör Matt James sällskap på Deepdale den kommande månaden. Han får dock inte spela med Joshua King som återvänder till Manchester United.

De Laet, som inte fått någon speltid med United hittills på säsongen, går alltså på sitt andra lån efter att tidigare den här säsongen ha tillbringat en månad i Sheffield. Belgaren är en mångsidig försvarare som kan spela överallt i backlinjen och han kommer bli ett välkommet tillskott i Prestons backlinje.

Ritchie själv ser fram emot lånet: ”Jag vill spela matcher och det får jag inte i United för tillfället. Det bästa för mig är att gå ut på lån, få lite matcher och hjälpa Preston. Förhoppningsvis kan Preston hjälpa mig också.

Jag behöver erfarenhet av matcher och jag är bara glad över att Preston ger mig chansen att få det.”

Ritchie kan få göra debut redan på lördag då Preston möter Queens Park Rangers. I så fall gör han det i tröja nummer 23.