Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Bébé visar klass för reserverna

När han senast fick chansen i a-laget visade han upp det sämsta inläggsspelet åtminstone jag sett hos en ytter i den röda tröjan, och blev både inbytt och utbytt. På torsdagen gav Bébé däremot ett smakprov på vilken talang han besitter, i reservernas 3-1 seger mot Wigan.

Ole-Gunnar Solskjaers reserver slog Wigan med 3-1 efter att Bébé sattit två strutar och Will Keane gjort mål på straff.

Det snyggaste stod den portugisiske 19-åringen för, när han från 20 meter med en spektakulär volley skickade in en riktig missil via den bortre stolpen – helt otagbart för målvakten.

Det lovar gott för framtiden, och skönt för spelaren som fick utstå viss kritik från fansen senast det begav sig. Förutom målen i reservlaget har Bébé nätat i sin Champions League-debut mot Bursaspor på bortaplan.

Logga in på ManUtd.com och se målet själv via länken!