Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

INSTÄLLT!

Det blir ingen match mot Chelsea på söndag. Snöoväder i London sätter stopp.

Surt sa räven. Snön faller över hela England och gör livet tufft för fotbollssupportrar i hela landet. Nu drabbas även vi. Söndagens match mot Chelsea i London blir inte av efter att klubben på sin hemsida idag bekräftat att matchen ställs in.

De meddelar att orsaken är att det snöat mycket på lördagen. Det är allmänt känt att både tåg och bilar står stilla då. För United innebär detta ännu en hängmatch, eftersom även bortamatchen mot Blackpool ställdes in nyligen.

Men United är inte ensamma om att få vila i helgen. På lördag ställdes fyra matcher i Premier League in, liksom flera matcher i The Championship. Stryktipset blev rena lotteriet. Wigan-Aston Villa blev inte av efter att 25 centimeter snö fallit i Wigan under natten. Arsenals-Stoke och Birmingham-Newcastle ställdes in liksom kvällsmatchen mellan Liverpool och Fulham.

Det är ännu oklart när matcherna kommer att spelas.