Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Eikrem flyttar hem

Magnus Wolff Eikrem verkar ha gjort sitt i Manchester United. Efter en tids spekulationer bekräftar huvudpersonen själv att han följer Ole Gunnar Solskjaer till Molde.

Efter fyra år i Manchester lämnar Magnus Wollf Eikrem och flyttar hem till Norge och Molde, där han också är född. Det kommer inte som någon direkt överraskning då pratet om en övergång där Eikrem slår följe med Solskjaer pågått en tid.

– Jag tror allt är klart, jag är i vart fall enig med Molde. Jag räknar med att det ordnar sig en av de närmaste dagarna, sa Eikrem till Romsdals Budstikke, lokaltidning i Molde.

Julledigheten har gjort att pappersarbetet har dragit ut på tiden och därför har det fortfarande inte tillkännagivits några detaljer om övergången. Men Eikrem känner inte någon brådska.

– Men inga papper är signerade än. Både Terje (Nordstrand Jacobsen) och Ole Gunnar (Solskjaer) har varit på semester. Därför har det tagit lite tid. Men det är inte någon stress, sa Eikrem.

Eikrem är med på Solskjaers första träning med Molde den 12 januari. Men han är tillbaka på Carrington redan 28 februari då Molde spelar mot Manchester Uniteds reservlag i en träningsmatch.