Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Corry Evans till Hull och De Laet till Pompey på lån

Corry Evans blir näste Unitedspelare som går till Hull City. Den 20 årige mittfältaren kommer att spela för Championshiplaget resten av säsongen. Samtidigt går Ritchie De Laet till Portsmouth.

Corry Evans som är bror till Jonny Evans kan spela både som mittback och som central mittfältare. Den senare positionen är den han trivs bäst som. Corry, som redan debuterat och gjort mål för Nordirland trots att han inte debuterat i Uniteds a-lag ännu, hade en tämligen misslyckad sejour i Carlisle där han endast spelade en match och var dessutom tvungen att avbryta lånet på grund av en skada.

Han gör nu Cameron Stewart sällskap i Hull resten av säsongen, där även den gamle Unitedspelaren James Chester befinner sig.

Samtidigt kommer uppgifter om att Ritchie De Laet går till Portsmouth på lån resten av säsongen. Den mångsidige försvararen gör därmed sin tredje lånesejour för säsongen då han redan varit i Sheffield United och Preston. Ritchie kan komma att debutera redan på lördag mot Nottingham Forest.