Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Tottenham – United

Söndagsmatch gentemot Hotspurs ifrån London väntar och det var nog bra länge sedan det fanns en sådan nerv lagen emellan. Det är inte längre det Tottenham vi är vana vid att möta(Läs in vad ni vill i det där). Tottenham är nu ett slagkraftigt gäng som kan slå vilka de vill när allting klaffar. Nu är ju Manchester United å andra sidan inte average Joe, även om Redknapp försökte ge sig in hjärnspelet härom dagarna men nog har den här matchen alla variablar för att bli en riktig rysare.

Vi känner alla till läget. Obesegrade i ligan efter 20 spelade matcher. På grund av snö och annat mjäk har vi ett par matcher tillgodo och i och med det ett gyllene läge att lägga i högsta växeln och dra ifrån Arsenal som hotar strax där bakom.
Det ryktas att trojka Rooney-VDS-Vidic har tränat bra under veckan och skall vara redo för match imorgon vilket låter lovande. Nyckeln ligger i att likt matchen senast, stänga av Bale, Modric och VDV. Görs det lika bra som sist så ska det inte finnas något speciellt att oroa sig för och vi kan koncentrera oss på att få igång hjärnspökena hos motståndet istället. Det har vi gjort tidigare. Den senast noterade förlusten mot Tottenham var säsongen 2000-2001.

Som vanligt tänker jag inte spekulera i eventuell startelva.
Tips: Even Steven.

Tidigare matcher
30/10/10 Manchester United – Tottenham Hotspur 2-0
24/04/10 Manchester United – Tottenham Hotspur 3-1
01/12/09 Manchester United – Tottenham Hotspur 2-0
12/09/09 Tottenham Hotspur – Manchester United 1-3
25/04/09 Manchester United – Tottenham Hotspur 5-2

White Hart Lane, London
Söndag 16/1, kl. 17:10 CET
Viasat Fotboll, Sport HD, PL HD

/Daniel Woxlin