Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför Southampton – Manchester United

Matcherna avlöser varandra i ett extremt högt tempo. Nu är det dags för fjärde omgången av FA-cupen där våra grabbar reser till Southampton för att kriga sig lite.

Efter två sinnessjuka matcher med 5-0 och 2-3 med sig i ryggen ges nu Manchester en viss chans till återhämtning och vila. Jag antar att man inte kommer att mönstra lag med maximal effekt imorgon lördag. Gissningsvis ställer Ferguson upp med ett stabilt lag som han tror kan vinna utan att behöva spela stöttespelarna. Ett Southampton som man ändå får erkänna är van vid att ha uppe i Premier League huserar nu en bit ned i seriesystemet på grund av olika orsaker sedan en tid.
Mest intressant blir förmodligen huruvida vi får se en dansk mellan stolparna imorgon eller inte. En match i FA-cupen, borta mot sämre motstånd är givetvis ett alldeles ypperligt tillfälle för Lindegaard att få som sin första riktiga match för Englands bästa fotbollslag. De yngre förmågorna torde ta plats på i princip alla positioner förutom kanske Owen däruppe och Brown där bak eller vice versa om något riktigt märkligt har skett.

Hur det står till i Southampton har jag helt ärligt ingen aning om. De kommer med ett kryss och en förlust på sina två senaste i ryggen. Redaktionen på svenskafans har inte mycket matnyttigt att erbjuda. Den officiella hemsidan förtäljer inte heller den särskilt mycket så jag antar att de ställer upp med 11 glada gossar. Det är förvisso ointressant då de kan få ställa upp med precis vad de vill, de lär få tacka för sig med hatt i hand vilket fall om allt går som det är planlagt.

0-3 tack och bock.