Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

En sorglig syn

Crawley Town må vara ett rikt topplag med professionella fotbollspojkar.
Men det handlar trots allt om division fem.
Manchester United leder division ett.
Det här var en sorglig syn och det var inte särskilt överraskande om vi ska vara ärliga. Hur många tänkte, när vi såg uppställningen, att det här laget skulle slakta Crawley?
Inte jag i alla fall.
Ytterfältarna Bebe och Obertan är gränsfall att ens platsa i Crawley. Vad tänker en spelare som Giggs när dom killarna kommer in till träning? Att det är något slags skämt? Det är ju i såna här matcher som dom ska dominera, gå förbi sin kille varje gång och bara mata inlägg till Hernandez.
Bäst:

  • John O’Shea. Killer John var den ende under första halvlek som såg ut som han spelade flera divisioner högre än Crawleyspelarna.

Bra:

  • Vinst utan omspel och med spelare vilade.
  • Sir Alex förstår vilka som inte håller på den här nivån. Och det gör alltså inte ont att slänga med Carrick i en affär med Jack Rodwell i sommar.

Dåligt/uselt/illa:

  • Allting annat. Helt bedrövligt. Vad gör en kille som Wayne Rooney när han kommer in? Ingenting. Absolutely fucking nothing. Skämmes.

Annars:

  • Jag är inte lika säker på Bebe, han har inte haft så mycket tid, men jag är hundra bombis på att det här var den sista matchen som Gabriel Obertan startar i Manchester Uniteds A-lagströja. Men Bebe kan vara den sämste jag sett i en Unitedtröja på den här nivån. Och det säger en hel del.