Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vi förlorar aldrig här

Manchester United har aldrig förlorat mot Wigan – tror vi har 37-4 i målskillnad på typ tolv matcher. Vi förlorar inte i dag heller. Det går inte.
Men det blir ingen lek. Förgusån kommer helt säkert att ett och ett halvt öga på Chelsea på tisdag och det blir nog en del omkastningar i laget. Giggs är tillbaka, men lär knappast spela från start i dag med tanke på Chelsea. Frågan är om Rooney också vilas och Berba/Hernandez startar. Det går ju alltid att hoppas på det.
Mittfältet har jag slutat att bry mig om hur det ser ut. Huvudsaken är att Nani spelar (tänk att jag skriver det med tanke på hur ojämn han var för ett år sedan). Då är jag nöjd. Resten kan vara vilka som helst.
I backlinjen är Rio borta och jag kan tänka mig att Vidic vilar och Evans gör Smalling sällis. Rafael är i alla fall gjuten att ersätta Jompa. Någonting annat finns inte.
* Viktigt att vinna i dag med tanke på att Arsenal sannolikt tar sin första titel på sex år i morgon och får en liten skjuts i självförtroendet. Dessutom är vi ju bara en pinne före sedan Wengers mannar slaktade Stoke hemma i onsdags.