Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Berba bänkad igen?

Vi får en bra chans att återställa maktbalansen efter tisdagens domarskandal tack vare Steve Bruce pojkars insats på Emirates i dag.
Vinst på Anfield och vi är sex poäng före (med en match mer).
Det blir oerhört intressant att se vad Den Gamle Hamnarbetargrabben plockar ut för förstaelva. Edwin är lika gjuten som vanligt, precis som Evra, Smalling, Nani och Rooney.
That’s it.
Det var länge sedan United hade ett läge där bara fem namn kan anses som helt givna i en förstauppställning.
Det kan bli vad tusan som helst av det där, Hargreaves och Park och Gibson och allt vad dom heter – det enda jag bryr mig om är om Berbatov startar eller inte.
Han har inte spelat från start i DE TRE senaste ligamatcherna, trots att han leder skytteligan. Föreställ er Messi, Ronaldo, Gomez, Cavani och allt vad dom heter som petade i TRE ligamatcher i rad trots att dom är helt fit.
Omöjligt.
Men Berbatov klagar inte. Han fortsätter att leverera, hylla klubben och säga att han inte kunde vara på något bättre ställe.
Får han inte starta i morgon är det på gränsen till den ultimata förnedringen. Det är gränsfall på det eftersom det trots allt är bortaplan, men vi startade med två anfallare på Stamford Bridge. Så vi kanske får vänta till Arsenal hemma i cupen för att se hur förnedrad Dimi kan bli.
Jag har dock feeling för att Ferguson bara inte kan låta Berba sitta bakom honom från start igen i morgon. Vi har trots allt köpt en anfallare för 400 mille som äntligen har börjat producera massor med mål – då håller det inte att peka på andra formationer som ursäkt för att bänka karl’n.
Så in med honom. Anfall är bästa försvar. Speciellt när motståndarförsvaret innehåller Jamie Carragher (som älskar att hylla United).
* Oddsen på att Bebe och Obertan är med i matchtruppen i morgon?
1 miljon gånger stålarna?