Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vilket fantastiskt lag!

Vi är bortskämda. Det är inte tu tal om det. När inte United vinner är det som att hela världen är emot oss och vi håller på ett lag som inte håller för annat än att förlora. Det är ett skitlag med överskattade spelare som borde skeppas ut och ersättas av miljardlösningar.
Vi älskar att visa känslor och sätta ord på dom – speciellt i motgång.
Men det är alltför sällan vi stannar upp och tittar vilket fantastiskt lag vi har i våra hjärtan.
Det är bara att titta på de senaste veckorna. Fem matcher mot Marseille x 2, Arsenal, Liverpool och Chelsea följdes av svårspelade Bolton med en hel startelva på skadelistan och trots en man kort lyckades vi göra 1-0 i 88:e och vinna.
Resultat: Framme i kvartsfinal i CL, i semifinal i FA-cupen och fem poängs ledning i ligan.
Det är ju helt otroligt. Tänk er vilket annat lag som helst, nästan, och folk hade häpnat. Hade det varit Arsenal i stället hade dom nämnts som kandidater till bragdguld världen över. Men nu är det United och det här ses till och med som en sämre upplaga av United än på länge.
Och vi tar det för givet och funderar någon timme efter ännu en vinst på vilka vi ska slå i nästa match.
Det är bara att hålla med mannen som står bakom alla framgångar när han berömmer sina mannar.
I dag kan vi stanna till, ta en paus och bara njuta av att ha valt att stoppa in Manchester United Football Club innanför bröstet, närmast det vi kallar hjärtat.
Tänk vad mycket lycka det finns att hitta i något så simpelt som en fotbollsförening.