Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Väst Häm

Snart är abstinensen ett minne blott. Om 50 timmar sparkas det boll med världens coolaste fotbollsklubb i farten igen.
Omstarten efter landslagsuppehållet kunde ha börjat lättare. Vi har haft våra problem på Boleyn Ground genom åren (det första som slår mig är när Nigel Reo-Coker blev matchvinnare i en riktig dyngmatch från oss). Men med tanke på att många spelare, Giggs, van der Sar, Berbatov, Smalling, med flera är utvilade ska det här bara vara tre poäng. Visserligen har West Ham ryckt upp sig och är inte ens på nedflyttningsplats just nu, men utan Evans i startelvan ska vi inte kunna förlora.
West Ham har dock mannen som The Mirrors Oliver Holt anser är säsongens spelare i sitt lag. Det ska vi minnas.
* Jag har inte hört några rapporter om fler skadade Unitedpojkar under uppehållet, vilket förstås är bra. I morgon får vi höra sanningen om nu Fergie har någon presskonferens. Nemanja spelade 90 minuter när Serbien kryssade mot Estland häromdagen och då borde han vara gjuten bredvid Smalling.
* Samme Holt låter alltså John Terry komma med på sin topp 5-lista. Det är tamejfan helt otroligt. Och så kör han in Tevez före Berba. Berba har gjort 20 spelmål på 1979 minuter (var 98:e minut). Tevez 14 på 2238 (var 160:e minut alltså). Bedrövligt.
* Min elva på lördag, förutsatt att inga fler gått sönder förutom Hargreaves:

Edwin

Rafael – Vida – Smalling – Evra

Valencia – Scholes – Fletcher – Nani

Berbatov – Rooney

Tanke: Berbatov borde starta med tanke på att han är utvilad och väldigt bra. Annars tar laget ut sig självt. Möjligt att Park kan gå in i stället för Nani eller Valencia.

* The Mirror har dock några vettiga tankar. David McDonnell tänker som jag och tycker att Javier Hernandez ska utses till Årets unga spelare istället för den givne vinnaren, engelsmannen och blivande pappan Jack Wilshere.

Läs McDonnell här.