Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

“En påse nötter med hål i”

Tidningarnas Telegrambyrå servar stora delar av Sverige med sporttexter från allehanda evenemang.
I går servades tidningarna till och med med ett kortare referat från West Ham-Manchester United. Där konstaterade TT-reportern – oklart vem det var, har inte hittat någon byline – att United var helt vedervärdigt uselt i första halvlek.
Problemet är att det inte är sant. Vi spelade faktiskt ganska bra, bortsett från de defensiva misstagen av Evra och Vidic. 0-2-underläget i paus var inte talande.
Så jag ställer mig oerhört tvivlande till att textförfattaren överhuvudtaget såg matchen. Sannolikheten är större att han/hon hastigt läste typ BBC:s eller Sky Sports liverapportering och sen knåpade ihop något ganska snabbt
Lazy journalism.