Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fjulham

Vi minns alla hur vidrigt det var i höstas, när Brede Hangeland nickade in kvitteringen på Craven Cottage.
Nu har United tagit 73 poäng av de senaste 78 möjliga på Old Trafford och även om Fulham skrällt där några gånger på 2000-talet kan jag inte se det i dag – trots Bobby Zamoras comeback.
Det här är tre promenadpoäng för oss och det blir dom här elva som i första hand ska fixa det.

Edwin/Tompa

? – Evans – Smalling – ?

Nani – Scholes – Anderson – Park

Hernandez – Berbatov

Kommentar: Edwin är gammal, har ont ibland och det är viktigare att han är hel på tisdag. Rio d.ä är ju som bekant ett vrak och Vida kan faktiskt vilas, precis som Evra. Jag är nästan säker på att Evra vilas, bara en magkänsla. Men vem ska ta ytterbacksplatserna? Rafael är utesluten och Brown-Jompa har varit borta ett tag. Å andra sidan kan Jompa ta hand om båda om han är tillbaka. Samtidigt är jag lite kluven till just Vidic-vilandet med tanke på att Smalling varit 50 procent bättre med honom vid sin sida, men ibland får man ta en chans. Mittfältet ger oss garanterat Scholes och Nani – som startade på bänken på SBridge. Anderson lirade 45 minuter med reserverna häromdagen och gjorde två mål och det här är rätt match att köra igång honom. Park går före Valencia för att få matchform och anfallarna plockar ut sig själva.

Faktiskt. Jag skrev tidigare under säsongen att Michael Owen inte skulle få starta en match till. En röst i min skalle viskar att om han någon gång överhuvudtaget skulle få chansen så är det i eftermiddag. Men jag vill inte tro på det.

* Mark Hughes, som kunde ha ersatt Fergie om han varit 1) en bättre coach 2) smart nog att inte träna City, är inte helt tappad bakom en vagn. Han är rädd för United efter veckan som varit:

“Sir Alex likes to generate a siege mentality and that has helped him in the past in terms of getting everyone together and thinking ‘the world is against us so we’ll show everyone what we are about.’ He may use it to his advantage. He’s done that many times in the past, recognising that you can turn a negative into a positive.”
* Tompa K har flera gånger sagt att han vill ha chansen som förstekeeper – annars drar han. Inget konstigt att han säger det igen, däremot kan vi ju ifrågasätta (igen) The Suns rubrikmakare som får det till en målvaktskris att Kuszczak ska dra. Det är ju inte direkt så att The Sun avstått från att publicera mängder med artiklar med potentiella målvaktsförvärv till Old Trafford. Det är lika motsägelsefullt som det där som hände med vår nummer 10 som jag nuddar vid nu, men inte tänker skriva mera om.