Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Silenzio stampa över från min sida

Nu är jag åter på säker mark efter en händelserik dag på Hasseluddens spa – där iPaden möte sin baneman.
Och jag är masserad, utvilad, yogad, retreatad, mindfulnessad och allt japanskt, harmoniskt ni kan tänka er.
Det går med andra ord inte att hitta en mer avslappnad MUSS-bloggare inför morgondagens Wembley-derby. Och vad passar då bättre än att sätta tänderna i det?
Ingenting annat förstås.
Ginger Ninja från Salford sätter huvudet på spiken, precis på samma sätt som han lärt Wayne Rooney att sätta en 50-metersboll på sulan på en medspelare, när han slår fast:
“Whether they are alongside Chelsea and Arsenal yet I am not sure. They would probably have to win something to become main rivals.”
Självklart måste dom det. Det är bara löjligt att påstå något annat – men det är skönt att se en true Mancunian säga det också. Spelar Scholes blir han sannolikt den ende Manchesterpojken som startar matchen. Jag tvivlar på att Giggs – hur bra form han än är i – kör i morgon. Och Wes Brown är väl så långt ifrån det går att komma – om Fergie får bestämma.
* Darren Fletcher är i träning igen, men har enligt Fergie flera veckor kvar innan han kan spela igen. Det är förstås tråkigt, men som han sett ut under säsongen är det ingen katastrof om han inte kan spela under våren.
* En av alla dessa desillusionerade figurer som tränat City under Fergusons tid är Roberto Mancini. Han har fått alla medel som finns till sitt förfogande men står ändå och faller med en enda spelare.
Nu ska han tydligen bygga en dynasti med det blå laget.
“We can go on to do what United have done”.
Joråsåatt.
* Som alltid är det läskigt när säkerheten på ett bra resultat finns inom mig. Och någon gång kommer alltid ett bakslag (utom våren 1999). Och om det kommer till kritan: Förlorar vi hellre en semifinal mot Schalke i CL än en semi mot City som nästan garanterat fixar en finalvinst mot Bolton eller Stoke?
Jag torskar hellre mot Schalke alla dagar i veckan.
Ni då?
* Förresten, vill ni vet en hemlighet? Klart ni vill. Owen Hargreaves spelar inte mer den här säsongen. Men säg det inte till någon.
* Normalt att spela ett derby i London förresten. Helt normalt.
* Startelvan i morgon då? Jag siktar på att pricka in nio av elva.
Men det får vänta till senare. Nu ska jag plugga bilmärken med Rio d.y.