Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Det ska inte gå att tappa

Sex poäng och sex plusmål före. Återstår gör fem matcher, varav tre är hemma.
Det här ska inte gå att tappa.
Vi kan alltså ha råd med att ta en enda ynka poäng på mötena med Arse (b) och Chelski (h) och sen vinna resterande tre för att ta titeln. Det är inte för mycket begärt med tanke på att det är Everton och Blackpool hemma och Blackburn borta kvar att möta.
Fast å andra sidan så sabbade vi ju titeln i fjol mot just Blackburn borta (0-0).
Det blir intressant att se hur han formerar i morgon, den gamle hamnarbetarsonen. Och intressant att se om Moyes får med någon av Arteta eller Cahill. Glasliraren med stort G, Brother Louis Saha, är i alla fall borta (surprise, surprise!).
Men han tar sig tid att hylla sina gamla lagkamrater från twitter-soffan:

Det gillar vi.