Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Casillero del Diablo – tävla på Facebook

Tippa de tre sista omgångarna i Premier League och vinn resa, boende och matchbiljetter för två till en Manchester United match kommande säsong, tävlingen hittar du här: apps.facebook.com/tipsmastaren/. Tävlingen anordnas i samarbete med Manchester Uniteds officiella sponsor Casillero del Diablo.

Concha Y Toro är en av United’s sponsorer, en av dess viner är Casillero del Diablo.

Legenden om Casillero del Diablo föddes för över hundra år sedan då Don Melchor de Concha y Toro lade undan ett parti av det finaste vin han tillverkat. För att hålla främlingar borta från denna exklusiva reserva startade ryktet om att djävulen hade sin boning i källaren. Ryktet spred sig med eldens hastighet och sedan dess vågar sig ingen oinbjuden i närheten av källaren. Därav namnet Casillero del Diablo: Djävulens Källare.

Idag finns vinerna från Casillero del Diablo i mer än 130 länder världen över. De uppmärksammas ständigt för sin prisvärdhet och höga, jämna kvalitet. Sedan augusti 2010 är Casillero del Diablo och vinhuset Concha y Toro officiell sponsor till fotbollslaget Manchester United.
(ladda upp länk till videon: http://www.youtube.com/user/conchaytorovina#p/a/F968DB708BB098AA/1/rkjonYCtFKA)
I Sverige finns fyra viner från Casillero del Diablo, vilken blir din favorit?

Casillero del Diablo Chardonnay:
Fylligt och mjukt med smak av äpplen, mango och färsk vanilj. Passar som uppvärmning, till fisk, kyckling och utomhusmatcher på nyklippt gräs.

Casillero del Diablo Merlot:
Bärig, mjuk smak av björnbär, blåbär med spår av vanilj. Ett lite snällare vin som passar till vänskapsmatcher, pasta, risotto och schyssta dribblingar.

Casillero del Diablo Carmenere:
Mycket fruktig smak av plommon och bigarråer med inslag av rostat kaffe och muskot. Stor koncentration av frukt och fat med en liten strävhet. Passar till frisparkar, pizza, mogna ostar och långa bollar i djupled.

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon:
Druvtypisk doft av svarta vinbär, plommon, örter och rostade ekfat. Fylligt med en fin strävhet och lång eftersmak. Passar till avgörande straffar, grillat nötkött med örtiga tillbehör, landskamper och tuffa anfall.