Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Are you watching, Merseyside?

Åter efter en kort sejour i östra Götaland.
Med mig har jag min tolfte ligatitel – lika många som Ryan Giggs och Alex Ferguson. Jag kan inte sätta några plus och minus från matchen, ty därtill var jag

  1. Alltför uppspelt/nervös/laddad.
  2. För onykter.

Jag minns att Kuszczak spelade som en dundersopa, att det såg ut som Sverige-Danmark i EM 2004 de sista minuterna och att den lyckokänsla som infinner sig på slutsignal vid varje säkrad ligatitel är en känsla som inte går att beskriva.
Men hur gick det här till?
Hur lyckades vi vinna den här ligatiteln?
För att förstå det får vi gå djupare än in i en analys av dagens spelartrupp – och det gör jag en dag när jag är piggare.
Vill bara påminna er alla om att yours truly faktiskt trodde på United som ligavinnare i augusti (kolla tipset). Och Chelsea som tvåa. Och Arse som trea. Och City som fyra. Men jag körde Chelsea som etta för att inte jinxa titeln.
Säger bara: Varsågod.