Berbatov fråntagen ett mål

Premier League’s ”dubious goal panel” har fråntagit Dimitar Berbatov ett av hans mål mot Sunderland. Det var det andra målet, inslaget i den 58:e minuten på pass av Anderson, som styrdes in av Anton Ferdinand, det har nu fastslagits som ett självmål. Detta gör att Berbatov nu gjort 20 istället för 21 ligamål, dock så fråntogs även Carlos Tevez ett mål, vilket gör att Berbatov fortfarande gjort 2 mål mer.
Berbatov lär starta mot Blackpool på söndag och får därmed chansen att utöka avståndet.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS