Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

The Argie Problem

Carlos Tevez stannar. Sa Mancini häromdagen.
“He has a five-year contract and has told us he wants to stay,” the Italian said. “He said that before. He never had any problem. I have spoken with him many times in the last 20 days. It is my opinion that Carlos will stay here next season. In December he had a problem. But everyone can change his opinion. I don’t know what his representatives think. Carlos is an important player here. The feeling for him is good.”
Jag drar. Säger Tevez själv och får Mancini att framstå som en dunderidiot.
Han uttalade sig i argentinsk radio och dom kom in på om Tevez skulle återvända till Argentina och Boca. Svaret får personifiera dagens mercenary-fotbollssjäl:
“To go back to Boca Juniors would be beautiful but it is very difficult. I spoke to their midfielder Roman Riquelme and, messing around, we agreed I would go back one day. But if we’re speaking seriously, financial issues would make my return difficult.”
Vad är problemet? Tevez har ju – om han inte blivit helt grundlurad av Kia och hans team, ett inte osannolikt scenario, det ska erkännas – pengar så att han kan slå sönder en iMac i sekunden resten av sitt liv. Det är ju för fan bara att halvera lönen, typ. Han skulle ju ändå kunna slå sönder datorerna om han bara fick en miljon i månaden i stället för tio. Jävla trams. Jag blir så förbannad. Och om jag var Boca-fan skulle jag bli ännu mer förbannad och inte vilja ha dit honom.
* Och The Sun kör “exclusive” om att Ronaldo och City kan bli ett par snart. 150 miljoner pund sägs araberna vara beredda att lägga på honom.
Det säljer dom en väldig massa tidningar på.
* Schysst att Denilson blir den förste i dagens trupp som tröttnar på att Arsenal inte vinner några titlar. Det kan ju faktiskt vara så att hans medverkan i laget är en bidragande orsak till att det inte hänt.
* Match på söndag. 1,57 på United – hemma mot Blackpool. Taget. Skitsamma att det blir ett försvagat lag och att Blackpool slåss för sina liv och att vi förlorade mot West Ham hemma i samma läge för fyra (?) år sedan. Det här fixar Berbatov.
* Fergie presskonfererade i dag och sågade twitter:
“I don’t understand it to be honest with you. I don’t know why anybody can be bothered with that kind of stuff. How do you find the time to do that? There are a million things you can do in your life without that. Get yourself down to the library and read a book. Seriously. It is a waste of time. It seems to have a certain momentum at the moment. Everyone seems to want to do it. We as a club are looking at it because there can be issues attached to it. And we don’t want that.”
Alex är inte den modernaste fotbollstränaren i världen när det handlar om sociala medier, det kan jag garantera, men att han skulle avsky det med sån inlevelse trodde jag inte. Och jag har svårt att se hur han ska få ner Nani och Rooney till bibblan i stället.