Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Målvaktströjan!

Edwin fick tyvärr avsluta sin karriär i kanske 2000-talets fulaste United-tröja.
David De Gea får inleda sin på Old Trafford i den snyggaste. I love it!

* Michael Carrick har gett fans och experter en snyting i en intervju. Carrick, som i princip haft en formsvacka sedan hösten 2008, tycker att resultaten talar för sig:
“When people have said I’ve not been good enough for United’s midfield, then yeah, sometimes I do wonder what is good enough for them. If people aren’t singing my praises, then I don’t worry about it. We are reaching our goals – that is the only important thing. Our success will set us apart in the end – let’s hope it continues. I’ve had a fantastic time here, winning four titles in five years, and being involved with three Champions League finals. But of course, I get frustrated at times, because it’s winning trophies that sets teams and players apart and we’ve done that.”
Givetvis har han en poäng i det hela, men det är knappast Uniteds inre mittfält som tagit oss till det här läget den här säsongen. Det tror jag också att Carrick inser. Han kan avsluta diskussionen en gång för alla genom att dominera på lördag, han är ju given i startelvan. Men jag är lite orolig över att han inte spelat en match på två veckor. Det är ingen superuppladdning för en navkapsel. Han och Rio d.ä har vilat sedan Blackburn. I Rios fall är det nog bara bra, men i Carricks är jag som sagt lite orolig. Samtidigt har ju inte Xavi och pojkarna heller spelat ihjäl sig på slutet så det jämnar kanske ut sig. Och i maj borde det inte vara risk för ringrost.
* Annars är intervjuerna som nu görs lika trista, bleka och intetsägande som dom brukar vara i det här läget. Som snacket med Jesus Messi och att han imponeras av Hernandez och Rooney. Gäsp.
Guldkornen brukar vi ofta hitta när stjärnorna gör intervjuer med sina “lokaltidningar” i hemlandet. Som Evra och hans passning till Nasri.
Han har inga spärrar, Patrice, och det vet journalisterna. En dröm att intervjua.
“I have been at Manchester United for five years and I can’t remember how many trophies I have won … 13? 15?. So ‘Petit Prince’, if you want to be King, you know where you have to go.”