Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

13.10

13 timmar och 10 minuter kvar.
Och nu börjar oron. Det är ALLDELES för många som tror att United kan pull this one off. ALLDELES för många som tror att Fergie har hittat nyckeln, vet vad som måste göras för att stoppa tiki-taka-Xavi-Iniesta-Messi.
Sånt gillar jag – och inte på samma gång.
Men nu har jag i alla fall startelvan klar:

Edwin

Rafael – Vidic – Rio d.ä – Evra

Valencia – Carrick – Giggs – Park

Rooney

Hernandez

Den här gången vill jag inte ha rätt. Jag vill att Ferguson ska ha minst två överraskningar, typ Anderson och Berbatov, bara för att visa att han är up to something.

Efter att ha varit inne på både Fabio och Jompa som högerbackar tror jag faktiskt att Rafael kan starta. Han har något mer rutin än brorsan och är helt respektlös. Samtidigt kan ju han lätt åka ut. Det här är garanterat Fergies största dilemma.

Och vilka ska han ha på bänken? Givetvis en av högerbackarna som inte lirar, säg Fabio. Evans får anses som förstavalet som mittbacksreserv, Kuz är keeper, Berbatov, Nani Anderson också rätt givna bredvid planen. Sen då? Är Mickey Owen den sjunde? Kan DET HÄR vara matchen han pratat om att avgöra i under våren?

Inte omöjligt. Och gör han det – då går jag med på att tröja nummer 7 inte föll i världen under hans tid i klubben.

* Har ni tänkt på hur enormt många bortförklaringar som kommer att uppstå, filas på och snidas fram OM United skulle gå och vinna i afton. Det skulle vara “Barca kom inte upp i nivå” och blablabla, knappast några superhyllningar till United om vi nu inte går ut och slaktar katalanerna. Men tänk om det väntade händer och Barca vinner: Då står hyllningskören i givakt världen över.

Jag har förut lovat att sluta läsa varje artikel som efteråt tar upp antingen Barcas och/eller Xavis passningsstatistik. Det känns som att det inte blir mycket läsa av för mig.

* Mer orolig i dag än i går. Nu är jag inne på att vi kan bli överkörda. Helvete. Denna väntan. Lyssnar på BBC som är på Piccadilly Square i Manchester och träffar folk på väg till Wembley. Dom flesta tror på United. Fanken.

Tur att Rio d.y klev upp klockan 5 och var magsjuk så jag kan skingra tankarna. Nackdelen är ju att jag somnar vid 20-tiden.

Återkommer.

Håll fanan högt.