Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Young överens med David Gill

Så var då Ashley Young infångad, i alla fall enligt Sky Sports.
Var har han tänkt spela?
Mittfältet.
Var där?
Det är ju det som är knäckefrågan. Young är ju en winger i grunden och är som allra bäst där. Han är snabb, har lite dribblingar i sig och kan crossa bollar när han är i slag. Han är sällan skadad – och har missat åtta ligamatcher de senaste fyra säsongerna.
Hans statistik de senaste åren ska inte underskattas:
2010/2011: 7 mål – 11 ass.
2009/2010: 5+10.
2008/2009: 7+9.
Totalt: 19 mål och 30 ass. Helt okej.
Men han kan ju även spela centralt på mittfältet och i så fall kan jag se honom avlasta i Rooneyrollen även om det är lite skillnad i kroppshydda/muskler där. Det ska bli oerhört intressant att höra SAF berätta var han ser Young först och främst.
Den sista stora frågan: Vad tänker Obertan och Bebe nu?