Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Jones vill lira vidare med Smalling

“I’m not sure when my first day is going to be. I have got to go home first, go on a few holidays and chill out for a little bit. Hopefully, I will get a call from the gaffer and I’m looking forward to that. Everyone knows they are one of the biggest clubs on the planet. It’s a massive move for me and I just can’t wait to get started. It’s a massive challenge.”
Phil Jones ska semestra efter U21-fiaskot (Barbados?) innan han tar sats med pojkarna som sällan gör fiasko. Han behöver dock inte skämmas för sin insats i Danmark då både han och Smalling var kanske de två bästa engelska lirarna.
Det kan vara ett framtida Unitedlås vi såg:
“Chris has shown that you can go in there and play games for United. He has done extremely well. The gaffer has shown he is not afraid to put young faces in the team. When I get the chance I am confident I will take it.”
Det känns som att Jones kommer att få kämpa för speltid i annat än Carling Cup. Först måste han hoppas på att Rio d.ä inte håller (det är förstås ganska givet att han inte gör) och sen måste han ta sig förbi Smalling (kan bli lite marigare). Om nu inte Fergie planerar att göra om honom till defensiv innermittare där han spelat en hel del för Blackburn. Det är faktiskt inte omöjligt. Vi har fortfarande inte hört (Frankrikesemestrande?) Ferguson säga något om Jones än.
Apropå det: Nu vill jag se fler förvärv. Senast på fredag tack.
Hela intervjun med Phil J.