Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Alan smyger givetvis med Liverpool

Alan Hansen, denne man som ingen längre minns för tiden i Liverpool utan bara för “You’ll never win anything with kids”-uttalandet sedan United torskat premiären mot Villa 1995, försöker och försöker piska fram Liverpool till en ny ligatitel.
Varje år är det samma visa. “This will be Liverpool’s year”. I en annars utmärkt kommentar kring Fergies bygge av ännu en dynasti får han in Liverpool-hotet:
“They now have the Kenny Dalglish effect” följs av påståendet att Luis Suarez var “sensational”. Okej, han var riktigt bra (om vi bortser från att han betedde sig som en pajas och drog Rafael i håret utan att åka ut) – men sensationell? Nja. 4 mål och 3 assist på 13 matcher är bra. Det är inte enastående. Ronaldos 86 mål på 89 matcher i Real Madrid är sensationellt däremot. Som en jämförelse.
* Ashley Young blev klar också officiellt i går och det känns betryggande att bara Cesc Fabregas har gjort fler ass än Ashley de senaste säsongerna.
Därmed inte sagt att det är givet att han fortsätter att leverera i United. Men med tanke på att det är ett naturligt steg i hans utveckling och att han har sina bästa år framför sig är det trots allt en hyfsat spännande värvning. Även om han kostat kanske hälften om det stått Venezuela i passet.
Men 120 000 pund i veckan?
Det blir galnare och galnare.