Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nasri rörde om

Mitt senaste inlägg om Nasris eventuella inträde i United väckte känslor.
Flera emot – fler för – köpet av fransosen.
I LOVE IT!
Engagerade läsare är det bästa som finns oavsett om man är bloggare eller journalist (ni har tur eftersom jag är både och).
Vill jag ha Nasri?
Japp. Helt övertygad om att han skulle passa like a glove. Han är visserligen ingen klockren tvåvägsspelare på innermittfältet, men det känns inte som att vi behöver en sådan. Carrick har blivit defensiv, Fletcher och Ando kan vara hur defensiva som helst och i “värsta” fall kan ju Phil Jones hänga där.
Anfall är bästa försvar.
Och fick dom Silvestre av oss är det som sagt dags att bjuda tillbaka.
* Semestertider och lågtempo på bloggosfären i allmänhet. Sannolikt även här. Jag försöker dock köra varje dag, det finns ju alltid någonting att hänga upp sig på runt världens coolaste fotbollsförening. Just nu sitter jag och filar på mina favoritförsvarare i United under min tid som fan.
Inte det lättaste.
Hörs.
Håll fanan högt.