Chris Smalling kritar på ett nytt kontrakt

Chris Smalling har belönats för sin fina debutsäsong i Manchester United, genom att skriva på ett nytt kontrakt som betyder att han stannar i klubben i ytterligare fem år.

Den sluga övergången från Fulham visade sig snabbt vara ett klokt val utav Sir Alex. Chris Smalling anpassade sig direkt och blev snabbt tränarens förstaval bakom Rio Ferdinand och Nemanja Vidic, i Uniteds försvarshjärta. Försvararens mångsidighet i försvarsblocket är något som uppskattas utav Ferguson, vilket Smalling bevisat vid flera tillfällen genom att vikariera som högerback. Spelarens möjligheter till mer A-lagsfotboll ökar genom försäljningarna av Brown och O´Shea.

Sir Alex Ferguson har blivit så imponerad utav Smalling, att han slösat så lite tid som möjligt med att vänta på att erbjuda honom en förlängning.

”Chris har varit enastående bra sedan han kom till oss från Fulham förra året. Han är en oerhört begåvad ung försvarare. Han är stark, snabb och han har blick för spelet. Han är en stor tillgång för laget” sa Ferguson till manutd.com