Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Faktura för 2011/12 kommer med US 1

De svenska medlemmarna i MUSCSB har ännu inte fått någon faktura för medlemskap säsongen 2011/12. Detta beror på ett administrativt problem, fakturan skulle ha följt med förra säsongens sista utgåva av United-Supporteren (US). Istället kommer nu de svenska medlemmarna att få sin faktura med den här säsongens första utgåva av US, som beräknas komma veckan innan ligapremiären.

De svenskar som var medlemmar under säsongen 2010/11 kan utnyttja sitt medlemskap till förfallodatum på fakturan som kommer med US 1. Detta betyder t.ex. att du kan ansöka om biljetter som vanligt och att du får rabatt vid köp av souvenirer på United.no.

MUSS ber om ursäkt för det inträffade och hoppas att du vill följa med på resan under ännu en förhoppningsvis fantastisk säsong för Manchester United!