Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fletcher: ”Jag är frisk”

Darren Fletcher missade stora delar av säsongsavslutningen 2011 och har också missat årets försäsongsturné I USA, efter att ha drabbats av ett mystiskt virus. Nu säger dock skotten att han är redo för en comeback.

”Vi kunde aldrig konstatera vad det var för virus men det fick mig utslagen. Jag är knappast en person som klarar av att tappa vikt, men det gjorde jag. Nu är jag dock kurerad,” säger Fletcher i en intervju med BBC Scotland.

”Jag missade avslutningen i titelracet och en plats i startelvan för Champions League-finalen. Det var skrämmande. Men med den diet jag har nu väger jag faktiskt mer än innan. Jag känner mig i topptrim och redo att spela,” fortsätter Fletcher.

I intervjun berättar Fletcher också att han hoppas att Skottland ska lottas mot England i kvalet till VM 2014. Detta skulle resultera i en massa retsamma skämt i Uniteds omklädningsrum och också ge Fletcher chansen att ”rikta några solida sparkar mot lagkamrater”. Mer om det finns att läsa genom att följa käll-länken nedan.

Källa: BBC Scotland