Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tipset starts here

Dags att kicka igång MUSS-bloggens Premier League-tips.
Jag kan direkt avslöja att jag i nuläget inte ser någon annan vinnare än United, men i vanlig ordning tippar jag inte oss. Det funkade utmärkt förra säsongen då jag o-jinxade genom att köra oss tvåa.
Jag portionerar ut tipsen med reservation för att Wigan köper Pastore och Wolves värvar Modric och vänder upp och ner på allting.
I botten slutar det så här:
18) Wigan.
Har inget publikstöd att skryta om och har nu inte heller en spelartrupp som gör någon glad sedan N’Somnia lämnat för Villa. Rodallega gör väl 15 och Wigan slår sannolikt Arsenal, men det är dags att ge sig av nu. Visserligen bjuder Roberto Martinez på en offensiv uppställning och det blir alltid mycket mål åt båda håll, men det håller inte längre.
Har en oerhörd nackdel – vilket många säkert ser som en fördel – i att möta de tre uppflyttade lagen i de tre första omgångarna. Aldrig roligt att möta dom i det läget och låt säga att Wigan får med sig ynka tre poäng där, inte omöjligt – då blir det en låååång säsong för dom.
19) Bolton.
Vidriga lag! Jag har hoppats så länge nu att Bolton ska väck. Trägen måste vinna! Förra säsongen var dom ligans sämsta bortalag och även om Coyle spelar en roligare fotboll än laget gjorde under Big Fucking Sam så får dom inte vara kvar. Jag vet inte varför jag avskyr dom så mycket, men så är det. Kevin Davies som lagets stora stjärna – och främsta anfallsvapen – kanske är en förklaring. Evra har en hel flock gäss oplockade med honom. Tyvärr klarar dom sig nog kvar om Cary Cahill stannar och Davies fortsätter vara monsterbra i luften. Men jag ger mig inte med mina tips.
20) Blackburn.
Samba måste försvinna om han vill ha något av sin karriär att skryta om för det här laget är inte mycket att hänga i julgranen. Jason Roberts, Nikola Kalinic, Benjani och Mame Biram gjorde tillsammans 16 ligamål förra säsongen. Det blir inte fler striker-mål den här gången. Har dessutom inga pengar (verkar det som) och mycket märkliga ägare. Blackburns enda lilla ljuspunkt är mittfältaren Junior Hoilett som var cool att se. Martin Olsson är en av stjärnorna. Säger en del. Bye-bye.