Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Valencia förlängde kontraktet

Manchester United kunde idag meddela att Antonio Valencia har skrivit under en kontraktsförlängning. Uniteds första ecuadorianska spelare har nu ett giltigt kontrakt till slutet på säsongen 2014/15.

Valencia, som anslöt till United från Wigan sommaren 2009, fyller 26 på torsdag. Han har gjort 10 mål på 69 matcher för United under sina två säsonger i klubben och har belönats med en ligatitel och en ligacupseger. Han tog också plats i årets Premier League-lag 2010.

”Jag är glad att stanna i United. Sedan min första dag på Carrington har jag varit lycklig här. Jag hoppas att jag kan fortsätta utvecklas som spelare. Jag ser fram emot att göra min del för att hjälpa truppen slåss om fler titlar,” sa Valencia.

Sir Alex Ferguson uttalade sig förstås också positivt: ”Antonio har gjort en fantastisk insats sedan han kom hit. Hans snabbhet, inlägg och mångsidighet har varit en stor tillgång för oss. Han har ett tyst, anspråkslöst sätt att ta sig an saker, vilket underbyggs av en fantastisk karaktär – vilket hans återhämtning från den svåra skadan förra säsongen bevisar.”

Källa: Manutd.com