Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tipset continues

15) Newcastle
Det här är ju en av de största pajasklubbarna i modern engelsk fotbollshistoria. Herregud! Kevin Nolan är såld, Joey Barton uppsatt på transferlistan och José Enrique vill inte vara kvar. Det är tur för dom att dom värvat Demba Ba och har Ben Arfa på väg tillbaka efter monsterskada. Det räddar Skatorna kvar i ligan – det tillsammans med Tioté, som kanske kan sätta världsrekord i varningar kommande säsong. Blir som vanligt en berg- och dalbanesäsong för omtyckte ägaren Mike Ashleys pojkar.
Smith är för övrigt kvar även om Magpies vill bli av med honom. Och det är alltid lika roligt att påminna alla om att han inte gjort mål i A-lagssammanhang sedan han inledde målskyttet mot Roma i 7-1-matchen.
Det var 2007.
16) Swansea
Wales i Premier League! I like! Blir sannolikt lite gung-ho-fotboll och skrällar mot Arsenal och Tottenham. Jag har feeling för att Swansea blir ett jäkla kul gäng att se – lite Blackpool över det hela. Kanske kan Wayne Routledge få det att lossna, äntligen, och leva upp till sin potential. Även Leroy Lita, som spelat i PL med Reading tidigare, kan vara en nyckel.
17) Norwich
Inget bra lag. Minns att jag såg United slå Norwich 2004 på en bar i Malta (jag var där alltså, inte matchen). Alan Smith gjorde ett snyggt volleymål, vill jag också minnas. Kanariefåglarna var även en gång i Krylbo och spelade mot vårt A-lag efter att jag hade spelat förmatch minns jag. Och Mattias Jonson och Svensson har varit här. Har inga större förväntningar på Paul Lamberts grabbar och kan bara konstatera att dom har tur att det finns (förhoppningsvis) tre lag som är sämre. Dom har Ritchie De Laet i laget. Det räcker för överlevnad.