Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Värdigt avslut

Paul Scholes gjorde sitt sista framträdande på Old Trafford i går kväll. Tyvärr satt jag med bara en iPad tillgänglig och missade spektaklet (som plåster på såren satt jag på Grand Hotell i Stockholm med room service-middag).
Trots att motståndet var ovärdigt (Wayne Bridge!) så var Scholes avslutning ändå värdig. Han avslutade nämligen som sig bör med en Scholes-stänkare.

 
United körde med vad som mycket väl kan vara morgondagens startelva (minus Scholes givetvis):

De Gea

Rafael – Rio d.ä – Vida – Evra

Nani – Scholes – Giggs – Young

Rooney – Berbatov

Anderson eller Cleverley – det finns inga andra alternativ – kommer in i stället för Scholes och jag skulle bli förvånad om det inte blir Ando. Om vi nu inte tar in en mittfältare till tvingas brassen äntligen ta ett kliv till och bli en äkta Unitedmittfältare. Kan Nani kan han. Om han inte kunde skulle han vara borta ur klubben.

* Även om det är tjatigt med Sneijder (snart kan vi se honom mot Zlatan på TV10) så är det ju ingenting i jämförelse med det helvete Wenger och Arsenal har. Dels har karl’n låtit bli att köpa in någon etablerad mittback och dels har han en kapten som inte vill spela för klubben.

Det blir ingen titel i vår heller och nu undrar jag på fullaste allvar hur mycket tid Wenger får/vill ha.

* Jag är mest förvånad över att Scholes höll ett tacktal efteråt. Jag hade inte blivit paff om han bara gått in och duschat och dragit hem.

Och här blev han grillad – än en gång “exklusivt” – av sin arbetsgivare.