Dagens lag: United – city

De Gea och Young gör idag Uniteddebut medan Welbeck får chansen bredvid Rooney i Uniteds anfall. Och på Uniteds mittfält tar Carrick plats trots att Ferguson sagt att han skulle missa matchen (exakt samma historia som förra årets Community Shield). Smalling tar högerbacksplatsen. Rafael sitter på bänken och är alltså inte skadad.

Manchester United: De Gea; Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra; Nani, Carrick, Anderson, Young; Rooney, Welbeck
Avbytare: Lindegaard, Park, Evans, Cleverley, Berbatov, Rafael, Jones

Manchester city: Hart; Richards, Kompany, Lescott, Kolarov; Milner, De Jong, Yaya, Silva; Balotelli, Dzeko

Domare: Phil Dowd


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS