Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

So now it begins

Community Shield är en sån där match som inte betyder så mycket, speciellt inte när man som vi är mästare.
Ändå sitter jag där och knyter näven när vi gör mål.
Den betyder mer om vi vinner än om vi förlorar.
Det här tror jag att Fergie startar med i eftermiddag:

De Gea

Smalling – Rio d.ä – Vida – Evra

Park – Giggs – Anderson – Young

Berbatov – Welbeck

Kommentar: Först och främst är det ytterst märkligt att spå en förstaelva utan Edwin. Backlinjen tar ut sig själv med undantag för Smalling, förstås. Fergie har ju tappat tre ytterbackar sedan starten på förra säsongen och inte ersatt dom alls vilket sannolikt innebär att både Smalling och Evans lär få spela en hel del på kanterna. Smalling har sett bra ut på högerbacken och i dag tror jag att han får chansen i en tävlingsfajt. Innermittfältet plockar sig självt om nu inte Cleverley tar en av två platser, vilket inte är uteslutet. Valencia är inte återställd och jag tror att Nani får vila, precis som Rooney. Här gissar jag vilt och försöker – sannolikt förgäves – ta mig in i Fergies hjärna.

City lär köra med Balotelli och Dzeko framåt, vilket inte skrämmer så värst mycket. Däremot hänger mycket på hur kampen på mitten går och jag hoppas att Mancini stoppar in Barry och Milner, vilket mycket väl kan ske.

Slutresultat?

1-1 och De Gea hjälte i straffläggning. I fejset på Mancini.  Tack för det.