Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tippar vidare

12) Aston Villa
Med Shay Given och Charles N’Zogbia kan Villa slicka lite sår efter att ha tappat både Young och Downing (som tillsammans bidrog till 31 mål). Hur det går med ärkefienden McLeish vid rodret är mer tveksamt. Darren Bent – ytterst beskedlig spelare, men med en enastående förmåga att göra mål – blir förstås nyckeln till Villas säsong tillsammans med Agbonlahor som har en del att bevisa nu.
Men i övrigt är det inget roligt lag om nu inte Stephen Ireland kickstartar sin karriär efter ytterligare en bedrövlig säsong. Grabben har ju potential, precis som ett av Villas få utropstecken förra säsongen: Marc Albrighton.
Stilian Petrov har passerat zenit och backar som Richard Dunne och James Collins är inga som håller uppe villa på den övre halvan. Dessutom är truppen alldeles för tunn.
13) Wolves
Lite överraskande högt, kanske. Men Wolves är ett lag som också smyger med habila PL-lirare som Jamie O’Hara, Kevin Doyle och Steven Fletcher för att krydda med en potentiell stjärna som Matt Jarvis och en av ligans bästa mittbackar, nyförvärvet Roger Johnson.
Mick McCarthy är kanske inte den roligaste tränaren, men man ska ge honom att han biter sig kvar med det här gänget.
14) QPR
Med en ägare som har biljoner på banken (Ecclestone & co) och inte spenderar mer än några miljoner av dom på sin fotbollsklubb så är det inte så konstigt att QPR inte kommer högre upp på mitt tips.
När dom dessutom DUBBLAR priset på matchbiljetter för att suga ut så mycket vinstpengar som möjligt önskar jag nästan inget hellre än att dom åker ur.
Men dom har skicklige Adel Taarabt (än så länge) och, vi ska faktiskt minnas det, är det Londonlag som slutade högst upp i tabellen den första upplagan av Premier League 1992/1993 och så har dom säsongens motsvarighet till Blackpools tränare Ian Holloway: Neil Warnock.