Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Förlust i seriepremiären för reserverna

Det blev förlust i seriepremiären borta mot Arsenal med 2-1. Mame Diouf gjorde Uniteds mål.

Arsenal var laget som började bäst och trots att de fick två spelare skadade tidigt kunde de ta ledningen med 1-0. Arsenal började piggast och målet kom rättvist, det fick dock United att vakna till. Efter en fin vändning av Gibson spelar han den enkelt ut till Pogba på kanten som slår ett tidigt inspel till Diouf som enkelt kan rulla in kvitteringen. En passning av milimeterklass från Pogba. Massvis av chanser skapas från båda lagen utan att resultera i fler mål, och 1-1 är förmodligen rättvist i halvtid där båda målvakterna storspelar.

Var första halvlek hetsig så var andra halvlek mer ett sömnpiller i jämförelse. United kommer inte alls upp i samma standard och försvaret agerar virrigt, och med kvarten kvar kan också Arsenal avgöra med lite tur och skicklighet genom Aneke. United försöker trycka på men kommer inte särskilt nära.

Bäst i United var idag Kuszczak och Pogba. Den förstnämnda räddade ett flertal frilägen medan Pogba, trots att han fick spela på en kant, briljerade med fint passningsspel och bra driv i steget.

United: Kuszczak; Cole (Lingard 84), Brown, Fryers, M.Keane; Pogba, Fletcher, Norwood (Petrucci 84), Gibson, Drinkwater, Diouf (W.Keane 57). Subs not used: Johnstone, McGinty.